Dan biologije na FPMOZ

FPMOZ, turizam i zaštita okoliša, FPMOZ, Mile Delić, FPMOZ, Mostar sveučilište, FPMOZ, dani matematike, FPMOZ, Dan biologije, FPMOZ, Klub mladih pedagoga, Mostar sveučilište, upis, sveučilište, FPMOZ, studij Informatike, Mostar, Dani otvorenih vrata, FPMOZ, dani matematike, Mostar, FPMOZ, glazbena kultura, FPMOZ, Sveučilište u Mostaru, FPMOZ, Filozofski fakultet, FPMOZ, Jesen na FPMOZ-u, Sveta misa, Zaštita voda u kršu, FPMOZ, index, Mostar, FPMOZ, Pedagogija, obrazovanje i nastava, Hrvatska, Sveučilište Mostar, Sveučilište Mostar
Radionice za učenike srednjih škola, njihove nastavnike i profesore biologije održavat će se od 10:00 - 15:00. Pozdravni govor dobrodošlice održat će se u 11:30 u učionici 1-6 (Rodoč).

Planirane su radionice iz svih područja biologije kako bi učenicima približili živi svijet, te potaknuli interes za biologiju i prirodne znanosti.

Predviđene radionice:
Umijeće življenja i preživljavanja na kojoj će učenici upoznati različite skupine organizama te njihove prilagodbe i opstanak u brojnim vodenim i kopnenim ekosustavima.

Pogled u stanicu gdje će učenici zaviriti u unutrašnjost stanice i otkriti čudesni mikrosvijet gena, organela i procesa u stanici.

Biologija 2 go na kojoj će učenici naučiti kako prikupiti, konzervirati i pohraniti živi materijal iz prirode, izraditi algarij, zbirku člankonožaca i insektarij te uzgojiti kulture organizama u školi.