Čišćenje dvorišta u Gradu Mostaru

dvorišta, Mostar
Akciju provode djelatnici J.P. Komunalno d.o.o Mostar. Inače djelatnici koji provode akciju zaposleni su početkom ove godine kao rezultat programa poticanja zapošljavanja koji se provodi u FBiH, a koji je za Mostar proveo Zavod za zapošljavanje HNŽ-a. Djelatnici J.P. Komunalno u suradnji s djelatnicima J.P. Parkovi Mostar akciju su započeli u naselju Vatikan, a plan je obići sva naselja užeg središta grada. Čiste se zelene površine, obrezuju stabla, odvozi otpad, a sve s ciljem podizanja kvalitete života na razinu kakvu građani Mostara i zaslužuju.

U tijek radova uvjerili su se i članovi Predsjedništva GO HDZ-a BiH Mostar, na čelu s predsjednikom Odbora za urbanizam, razvoj infrastrukture, kapitalna ulaganja i zaštitu okoliša Tomasom Bevandom. Ispred GO HDZ-a BiH Mostar obilasku su još nazočili članovi Predsjedništva Marko Novak i Jadranko Lovrić te Stjepan Šaravanja, šef službe za komunalne poslove i okoliš Grada Mostara. Inače, Gradski odbor HDZ-a BiH Mostar jedan je od inicijatora ove akcije.

Članovi Predsjedništva GO HDZ-a BiH Mostar izrazili su punu podršku ovakvim i sličnim aktivnostima te najavili nove inicijative koje će imati za cilj Mostar dovesti na razinu modernog i uređenog grada.