Čestitka gradonačelnika Bešlića ravnatelju i zaposlenicima Doma zdravlja

28.10.2010

Gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić uputio je danas čestitku ravnatelju i svim zaposlenicima Doma zdravlja Mostar, koji je po rezultatima Agencija Global Market Solutions d.o.o. Sarajevo zauzeo prvo mjesto u BiH u pogledu pružanja usluga.

"Upućujem iskrenu čestitku ravnatelju Doma zdravlja i svim zdravstvenim radnicima, koji su svojom humanošću i nesebičnim radom pokazali da su najbolji u BiH", navodi se u čestitki gradonačelnika Bešlića.

Agencija Global Market Solutions mjerenja je provela na kliničkim centrima, bolnicama, domovima zdravlja i ambulantama obiteljske medicine. Na svakom od posjećenih lokacija mjerilo se pet elemenata dobre usluge: izgled zdravstvenog centra, pozdrav i pristup ljekara, ljubaznost ljekara, stručnost ljekara i završni pozdrav.

Inače, u sklopu Doma zdravlja Mostar nedavno je s radom započela i Služba kućne njege, koju čini osam mobilnih timova koji pružaju kućnu njegu osobama koje su oboljele od teških kroničnih bolesti.

U cijeli projekt uloženo je oko 200 000 maraka i od tih sredstava nabavljeno je osam automobila koji su adekvatno opremljeni za spomenuti vid skrbi, a uposleno je i šest radnika.

Također, važno je napomenuti kako još ni jedan dom zdravlja u okruženju nije organizirao ovakav oblik kućne njege za najugroženije pacijente.

(Fena)

loading...