FOTO  Božićni domjenak Internacionalne privatne gimnazije Mostar

domjenak, Gimnazija, Internacionalne privatna gimnazija Mostar, Božić

...domjenak u prostorijama Internacionalne privatne gimnazije s pravom javnosti u Mostaru. Osim domjenka, učenici IPG-a su zajedno sa svojim profesorima organizirali humanitarnu akciju pod nazivom „Ljubav na djelu". Nazočnima su se obratile ravnateljica škole Dragana Moro, prof. mg. te vlasnica Internacionalne privatne gimnazije Lidija Starešina. Naglasak je bio na roditeljima, koji su još jednom dokazali da su važna karika u lancu rada škole. Uz predstavu koju su izveli članovi sekcije Korifej, izvedene su i tri glazbene točke u kojima su sudjelovali članovi zbora kojim je ravnao Igor Šarić, prof.

U sklopu humanitarne akcije darovani su štićenici Pučke kuhinje Mostar, Egipatskog sela te učenici odjela za djecu s posebnim potrebama Srednje turističko-ugostiteljske škole Mostar.

„Upriličena je i tombola čijom su kupnjom roditelji učenika, kao i naši cijenjeni gosti, potpomognuli našu humanitarnu akciju. Ovim putem izražavamo zahvalnost svima onima koji su nam pomogli pri organizaciji, kao i realizaciji naših projekata. Nadamo se da ćemo i u budućnosti nastaviti s ovakvim akcijama koje će donijeti osmijeh na lica onima kojima je najteže", izjavili su iz Internacionalne privatne gimnazije s pravom javnosti Mostar.

Sve fotografije u GALERIJI

Davor Martinović/HERCEGOVINA.info