Borjana Krišto čestita Međunarodni dan mladeži – 12. kolovoza

izbori 2010, HDZ BiH, Borjana Krišto

„Poštovana mladeži,

Želim Vam, u povodu obilježavanja Međunarodnog dana mladeži 12. kolovoza, uputiti iskrene čestitke.

Rezolucijom Generalne skupštine Ujedinjenih naroda usvojene 17. prosinca 1999. godine 12. kolovoza proglašen je Međunarodnim danom mladeži. Preporuka Ujedinjenih naroda jeste da 2010. godina je Međunarodna godina mladih pod sloganom: "Dijalog i međusobno razumijevanje".

Svojim programom za razdoblje 2010. - 2014. kontinuirano se zalažem za izradu i provedbu lokalnih i regionalnih projekata za mladež, podizanje standarda i kvalitete života mladeži u Bosni i Hercegovini.

Dosadašnjim radom i zalaganjem na dužnostima koje sam obnašala uvijek sam poticala mladež na uključivanje u sve razine društvenog života, na aktivno sudjelovanje u društvenim procesima Bosne i Hercegovine uvažavajući poštivanje ljudskih prava, tolerantnost prema različitom i izvrsnost u znanju i odnosu prema društvenoj zajednici.

Kao kandidatkinja za člana Predsjedništva BiH iz reda hrvatskog naroda zalažem se za poboljšanje standarda i uvjeta u kojima danas mladež BiH živi.

Svoj mladeži Bosne i Hercegovine, koja je budućnost ove zemlje i snaga kojoj vjerujem, još jednom od srca čestitam Međunarodni dan mladeži.

s izrazima osobitog poštovanja,

Borjana Krišto