BORE MU SE ZA ŽIVOT Mostarca onesviještenog izvukli iz stana u plamenu

požar, Mostar

Susjedi pričaju kako je Bečirević živio sam u prizemlju zgrade, bolovao je od epilepsije, a preksinoć su čuli lupanje i premještanje namještaja iz njegovog stana, ali se nisu obazirali na to, sve dok nisu vidjeli dim.
„Čuli smo da je sinoć (op.a. četvrtak) nešto pomjerao u stanu, ali nitko nije reagirao jer ima običaj to stalno raditi", ispričali su susjedi, koji su se uzbunili kada su u jutro sljedećeg dana ugledali dim koji se izvijao iz njegova stana.
"Odmah su zvali policiju i vatrogasce", rekli su nam dobro obaviješteni izvori i dodali kako su interventne ekipe brzo došle do stana, te razvalile vrate i ušle u stan koji je gorio. Bečirevića su ugledali kako u besvjesnom stanju leži na krevetu u spavaćoj sobi, te su ga uz pomoć susjeda izvukli iz vatre. Imao je opekotine po tijelu, a otrovao se i dimom te su ga odmah stavili u vozilo Hitne pomoći i prebacili na liječenje u Centar urgentne medicine SKB-a Mostar. Iz bolnice su rekli da mu je život ugrožen. „Osoba inicijala A.B. je smještena u Jedinici intenzivnog liječenja zbog trovanja ugljičnim monoksidom", priopćili su iz Odjela za informiranje SKB-a Mostar. Moglo se čuti da je požar buknuo u kuhinji, a na požarištu nalaze se policajci koji utvrđuju što je uzrok istoga.

Dnevni list