Bande huligana ponovno bez povoda napadaju građane Mostara

bande, huligani, Mostar
Tek se treba otkriti tko su oni.

Istražitelji su pokušavajući otkriti identitet napadača, pregledavali nadzorne snimke s objekata u Ulici Ante Starčevića gdje je 17-godišnjak napadnut, potvrdio je Srećko Bošnjak, načelnik Odjela kriminalističke policije MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije, dodavši kako zasad nitko nije uhićen.

"Sumnjamo da je riječ o istoj skupini koja je ove godine u istom naselju na sličan način pretukla još neke prolaznike", rekao je Bošnjak za Dnevni list.

Dodao je da su policiji od početka godine prijavljena dva napada u Centru 2, gdje su huligani bez povoda nasrtali na prolaznike i mlatili ih, a da je ovaj posljednji, treći slučaj, ujedno i najozbiljniji.

"Ovo nas je već počelo zabrinjavati", rekao je on.

"Sumnjamo da se u ovom slučaju radi o istoj skupini koja bez povoda nasrće na građane. Ne traže novac, napadaju iz čiste obijesti, samo da nekoga pretuku", prepričao je Bošnjak.

Prema onom što je rečeno u policiji, očito se radi o mladićima koji se okupljaju u parkovima i prolazima u Centru 2 s jedinim ciljem - nekoga premlatiti.

Nakon posljednjeg huliganskog napada ponovno se aktualiziralo pitanje koliko je sigurno slobodno hodati ulicama Mostara.