BALKAN BOX THEATRE u Pozorišnoj kafani u Mostaru kao priprema za Sarajevsku SLOGU

BALKAN BOX THEATRE, Ivor Krešić, Makadam prema Europi
Ova predstava i koncert u jednom publici je pružila dva sata opuštene atmosfere, smijeha, ali i glazbeni repertoar kakvog se ne bi postidjeli ni veliki svjetski klubovi.

Radnja predstave „Makadam prema Europi" smještena je u današnje vrijeme, u kojem Bosna i Hercegovina, tu večer slavi prijem u Europsku Uniju. Stručno osoblje unajmljeno upravo za ovu svečanu prigodu čine konobari (glumci Ivo Krešić i Igor Vidačković) i odličan bend nošen vokalom izvrsne Vjekoslave Batinić . Kako večer odmiče stvari se na sceni počinju komplicirati..."

„Mostarska publika je zahtjevna i ne podržava stvari koje nisu kvalitetne i veoma nam je drago da smo dobili ovako dobar prijem u svom gradu. Žao nam je zbog svih onih ljudi koji sinoć nisu mogli ući u Pozorišnu kafanu, jer s karte bile rasprodate za dva dana od kad su puštene u prodaju, ali nadamo se da nisu zamjerili-jer uskoro planiramo nastupiti ponovno u Mostaru."-poručuju iz Balkan Box Theatra.
Nakon nastupa u Mostaru Balkan Box Theatre ima dogovoreno gostovanje u Sarajevu-u klubu Sloga, 14.03. 2014.godine. gdje će specifični mostarski humor prenijeti sarajevskoj publici.

Više informacija o BALKAN BOX THEATRU ovdje