Anja Puhalo: Sve je spremno za koncert Mostarskih mažoretkinja

mostarske mažuretkinje, Europsko prvenstvo, Anja Puhalo, mostarske mažuretkinje, Denis Lasić, mostarske mažuretkinje, čestitka, mostarske mažuretkinje, koncert, godišnji koncert, mažoretkinje, Mostar, godišnji koncert, koncert, Anja Puhalo
Evo što za naš portal dao uoči koncerta kaže voditeljica Mostarskih mažoretkinja Anja Puhalo:

Da li je sve spremno za sutrašnji godišnji koncert?

Naravno da jeste. Ušli smo u dan pred koncert. Još nam preostaje odraditi generalnu probu, dekoritati binu , dočekati goste i sa nestrpljenjem očekivati subotnju večer.

Što će sve gledatelji moći vidjeti na koncertu?

Kao i svake godine gledatelji će moći uživati u svim uzrastima Mostarskih mažoretkinja, od najmlađih do najstarijih članica i njihovih koreografija sa ovogodišnjih natjecanja. Zatim tu će biti i točke iznenadjenja koje svake godine pripremamo i koje svake godine oduševe našu publiku. Tu će biti i naši gosti- Čapljinske mažoretkinje, plesna grupa Let's Dance , Zumba točka naše zumba instruktorice Ane Marić koja radi u sklopu obitelji MM ,zatim mlada glazbenica Danijela Čuljak ,Hrvatska glazba Mostar.

Možete li izdvojiti nešto po čemu ćete pamtiti godinu na zalasku?

Ovu godinu ćemo pamtiti po mnogim divnim stvarima. U onom natjecateljskom aspektu ova godina nam je donijela najsjajnije medalje na Dražavnom prvenstvu ,dok smo se sa Europskog natjecanja ove godine vratile kao jedini tim iz BIH sa osvojenim odličjima- 1 zlatom i 1 broncom . A što se tiče putovanja ova godina nam je bila jedna od onih kada nismo ispuštali putne torbe iz ruku- Putovanje na 2 velike turneje- Španjolska i Francuska, posjetile Barcelonu , Paris , Casellon de La Plana i mnoge druge gradove.

Iako je možda rano, imate li planove za narednu godinu?

Mi svoju narednu godinu već uvelike palniramo.
Evo već imamo 11 ponuda za turneje u 2015. i sad smo u pregovorima oko odabira onih na koje ćemo putovati. Osim toga naravno već sada se lagano pripremamo za narednu natjecateljsku sezonu a već smo u sakupljanju ideja za naš naredni jubilarni 20 rođendan koji slavimo u 2015. godini.

Evo za kraj pozivnica za sutrašnji veliki koncert?

Ovim putem bih pozvala sve one koji vole ples , dobar show program i dobru zabavu da dođu u HD Kosača i provedu jednu ugodnu večer zajedno sa nama.