Aluminij darovao 50 ampula s cjepivom protivu gripe mostarskim umirovljenicima

Darovali smo tako, na njihovu zamolbu, 50 ampula s cjepivom protivu gripe članovima Udruge umirovljenika Hum Mostar, u čije je ime paket s cjepivima primio predsjednik Udruge Stanko Cvitanović.

Riječ je o preostaloj količini ampula iz zalihe koju je čelništvo Aluminija d.d. Mostar kupilo poradi cijepljenja vlastitih djelatnika, a koja je ostala nakon provedene akcije u Tvornici. Donaciju je, u ime Aluminija, uručila referentica medicine rada Aluminija Draženka Pehar.

- I u ovomu nezahvalnom vremenu i poslovnomu okružju, Aluminij ne odustaje pomagati onima koji su u stanju potrebe i koji su, a najmanje bi smjeli biti, među najugroženijim građanima. Tu, u prvomu redu mislimo na umirovljenike i na naše najmlađe sugrađane. Tako se Aluminij danas, kada više ne može biti onom mecenom koja je pomagala kulturu, šport, zdravstvo, pojedince, različne projekte i slične ustanove i organizacije, odlučio ono skromnoga što može učiniti usmjeriti prema umirovljeničkoj populaciji, pučkim kuhinjama, domovima staraca, prosvjetnim ustanovama, centrima za socijalni rad i sličnim ustanovama, s čim će i nastaviti tijekom ovoga blagdanskog, prosinačkog razdoblja - poručio je direktor Aluminija Ivo Bradvica, naišavši za odobravanje i izuzetnu zahvalnost predstavnika Udruge umirovljenika Hum Mostar, gospode Stanka Cvitanovića i Martina Raguža, koje je ugostio u Upravnoj zgradi Društva.