FOTO   Ajmo na fuka u HNK Mostar

HNK Mostar, ajmo na fuka, nagrada, ajmo na fuka, HNK Mostar, HNK Mostar, ajmo na fuka, ajmo na fuka, HNK Mostar, HNK Mostar, ajmo na fuka, ajmo na fuka, HNK Mostar, ajmo na fuka, HNK Mostar, ajmo na fuka, Mostar, Trebinje, HNK Mostar
„Ajmo na fuka" je prvi je zajednički projekt Hrvatskog narodnog kazališta i Narodnog pozorišta u Mostaru.
Riječ je o kazališnom projektu koji se prvi put nakon dvadeset godina izravno i otvoreno bavi hrvatsko-bošnjačkim sukobom, ispreplićući prošlost i sadašnjost, te vrlo sugestivno i iskreno progovora o besmislu rata i razloga zbog kojih je vođen.

U predstavi igraju: Saša Oručević i Robert Pehar.

Ulaznice za predstavu se mogu rezervirati na broj telefona 063 317 348, putem Facebook stranice Hrvatsko narodno kazlište u Mostaru i HNK za studente,studenti za HNK, te e-mailom: [email protected].

Ulaznice po cijeni od 10 KM, za učenike.studente i umirovljenike 5 KM, također se mogu kupiti na blagajni kazališta radnim danom od 10 do 15 sati te sat vremena prije početka predstave.

Slijedeća gostovanja predstave bit će organizirana u okviru projekta PRO budućnost u organizaciji Catholic Relief Services i USAID-a. Prvo gostovanje predstave u okviru projekta PRO-budućnost planirano je već za četvrtak 02. lipnja 2016. u Uskoplju u Centru za obrazovanje i kulturu u 20 sati.

Ulaz je besplatan.