15 škola i 157 učenika u akciji Kreditiraj - Volontiraj

Grad Mostar, učenici
Šesti Socijalni dan - Dan kad mladi umjesto u školu idu na radno mjesto - bit će organiziran u četvrtak 18.10.2012. u čak 58 gradova sa 144 srednje škole!  Ovo je  svojevrstan rekord i projekta VOLONTIRAJ-KREDITIRAJ ali i svih drugih volonterskih akcije u BiH, te dokaz da postoje institucije, tvrtke i udruženja kojima je važno da mladi iz BiH ostanu u ovoj državi!

U Mostaru 33 institucije, tvrtke i udruženje otvorit će svoja vrata mladima na tzv. Socijalni dan. Najviše radnih mjesta osigurala je JP Elektroprivreda HZ HB i Federalni ministarstvo obrazovanja i znanosti, a treba istaknuti i dugogodišnje partnere u projektu JU Narodna biblioteka - Odjel dječja biblioteka Mostar, Alfa Therm d.o.o., Hotel "Ero" d.o.o., Hercegovina Auto dd Mostar,  Ministarstvo građenja i prostornog uređenja HNŽ, Fortuna tours doo Mostar, Dom zdravlja Mostar, RMC "Dr. Safet Mujić", Ministarstvo zdravstva, rada i socijalne skrbi, HT ERONET, BH Telecom.

Sudionici Socijalnog dana u Mostar će dolaziti na Španjolski trg u vremenu od 07:00 do 08:30 sati, a govori predstavnika Gradske uprave i Gradskog Vijeća Grada Mostara,  predviđeni su od 07:45-08:00 sati. Organizator mostarskog Socijalnog dana već petu godinu  za redom je GRAD MOSTAR.

Grad Mostar,
Služba za odgoj, obrazovanje, mlade i sport                                       

Udruga INFOHOUSE  Sarajevo