FOTO  11. izdanje Mostar film festivala ponovno uz podršku HT ERONET-a

mostar film festival ht eronet

... je godine glavni sponzorove filmske priče. Na večeri otvorenja prikazan je film „Žaba" redatelja Elmira Jukića.

Nakon projekcije uslijedilo je druženje i tradicionalni godišnji poslovni domjenak HT ERONET-a u Ljetnikovcu „Radobolja".

Na početku programa dobrodošlicu je zaželio predsjednik Uprave HT ERONET-a Vilim Primorac koji je, između ostaloga, istaknuo:

„Mostar film festival, zajedno sa svojom 11. godinom postojanja, logičan je nastavak onoga što HT ERONET radi dugi niz godina - podržava značajne projekte iz kulture, s posebnim naglaskom na filmsku umjetnost. Kao društveno odgovorno poduzeće već dobro znamo prepoznati ono što je vrijedno, korisno i što je usmjereno ka obogaćivanju naše zajednice i kulturnog života uopće.

Polako se približavamo i kraju još jedne godine. Pa tako i one poslovne. Sa zadovoljstvom mogu kazati kako je HT ERONET tijekom proteklog razdoblja uspješno odgovorio na sve postavljene izazove i ispunio zacrtane planove.

Želim naglasiti da je jedno od ključnih polazišta tvrtke njezin rast, kao i rast tržišnog udjela u pojedinim kategorijama, uz izrazito visoku tehnološku razinu kao jednu od ključnih pretpostavki rasta i razvoja. HT ERONET želi ojačati svoju tržišnu ulogu i spremno ući u novu eru, vođen načelom - Digitalna kompanija za digitalno doba."

Budući da MOFF već tradicionalno dodjeljuje nagrade za doprinos filmskoj umjetnosti eminentnim osobama iz područja filmske umjetnosti, ove godine Stablo ljubavi, skulptura kipara Ljupka Antunovića, otišla je u ruke barda filmske umjetnosti na ovim prostorima Antuna Vrdoljaka i velikog glumca Žarka Lauševića.
Čestitkama se pridružio i HT ERONET te darivao laureate. Darove je uručio član

Uprave, direktor za nepokretnu mrežu Tomislav Ruk.

„HT ERONET od prije nekoliko godina i sam je želio darovati dobitnike ove prestižne nagrade i na taj način dati doprinos MOFF-u kao generalni sponzor, ali i odati priznanje velikim umjetnicima koji su, svaki u svoje vrijeme i na svoj način, stvarali povijest filmske umjetnosti na ovim prostorima.

Čestitke gosp. Antunu Vrdoljaku i Žarku Lauševiću."

Uslijedila je zabava uz Jelenu Rozgu koja je kazala:

„Iznimna mi je čast i zadovoljstvo što sam pozvana na tradicionalno godišnje druženje koje organizira HT ERONET. Rekli su mi da je to tvrtka koju odlikuje visoka društvene odgovornost i izvanredan odnos s klijentima. Sve što mogu jest zaželjeti im rast i napredak u svim sferama, a drago mi je da su ovo druženje vezali uz MOFF i filmsku umjetnost".

Uz Jelenu Rozgu, u glazbenom dijelu programa nastupio je odlični mostarski kantautor Ivo Jurić, a poseban obol programu svojom su nazočnošću dale Mostarske mažoretkinje.