FOTO  100. jubilarno i humanitarno izvođenje predstave Dame biraju u Mostaru

Dame biraju, Mostar
,,,će doživjeti svoje jubilarno 100. izvođenje. Predstava je najavljena za četvrtak, 1.12. u velikoj dvorani HD HS Kosača s početkom u 20:00 sati, a posvećeno je svim ženama.

Ova značajna brojka za život jedne kazališne predstave i 100. jubilarno izvođenje, pred toga što svjedoči i o kvalitetu i o uspjehu same predstave, bit će posebno i po još jednoj činjenici. Povodom mjeseca darivanja, predstava će biti odigrana u humanitarne svrhe, a sav prihod od ulaznica donira se ženama oboljelim od karcinoma dojke, iz Udruge 'Novi Pogled' Mostar. Ovaj izuzetan gest istovremeno je i više nego džentlmesnki i topao ljudski način na koji se ovi divni mladi i talentovani ljudi žele zahvaliti publici koja je uz njih ove dvije godine i koju prvenstveno čine žene.

"Sve te divne žene koje su najveći dio naše publike, ali i sve te divne žene u našim životima podrška su bez koje ne bismo uspjeli. Želimo im se zahvaliti, jer su nas bodrile sve vrijeme. Osjetili smo da smo važni u njihovim životima, a ovom gestom želimo im reći da su i one važne u našim. I da smo tu da ih podržimo u svim njihovim borbama, a naročito u onim teškim, kao što je borba sa bolešću." - poručio je Slaven Vidak, predsjednik Altteatra i producent predstave.

U predstavi igraju: Enes Salković, Adnan Goro, Emir Fejzić, Sanjin Arnautović, Davor Sabo, Dalibor Brkić/Damir Kustura i Amila Terzimehić/Nancy Abdel Sakhi, kao instruktorice plesa.

Glumačka postava predstave poznata je i po sjajnom glumačkog talentu koji se rasprši po cijeloj sceni i osvaja srca njihove publike diljem cijelog regiona, a sad imate priliku da se sami uvjerite u to i osvoje vas kroz dva sata beskrajno duhovitih scena, neprevidljivih i napetih situacija. Vjerujemo da ste pronašli dovoljan broj razloga zašto baš četvrtak večer, 1.12. trebate provesti u Kosači. Nikako ne treba zaboraviti i na to da će vaše učešće pomoći u ostvarivanju humanitarnog cilja cijele ekipe.

'Slavimo život i budimo humani jedni prema drugima, jer jedino tako sve što radimo ima smisla', poručila nam je sjajna ekipa okupljena oko velikog kazališnog regionalnog hita 'Dame biraju'.