Vrijeme milosti: Prošlo je punih 35 godina od prvog Gospinog ukazanja

Međugorje, vidioci, crkva, Vatikan, obljetnica, Međugorje, Gospa, Međugorje, Gospa, gospino ukazanje, ukazanja
...šestero djece imalo je prvo ukazanje za koje su tvrdili da im se ukazuje blažena djevica Marija, majka Isusa Krista. To ukazanje postalo je poznato kao početak fenomena međugorskih ukazanja koja traju do današnjeg dana u različitom vremenskom intenzitetu.
Prije točno 35 godina, oko 18 sati šestoro mladih iz župe Međugorje, Ivanka Ivanković, Mirjana Dragićević, Vicka Ivanković, Ivan Dragićević, Ivan Ivanković i Milka Pavlović, vidjeli su na brdu Crnica, na predjelu zvanom Podbrdo, bijelu pojavu s djetetom u naručju. Iznenađeni i prestrašeni, nisu joj pristupili bliže.

Sutradan u isto doba dana, 25.6.1981., četvoro od njih, Ivanka Ivanković, Mirjana Dragićević, Vicka Ivanković i Ivan Dragićević, osjetili su se snažno privučeni prema mjestu gdje su dan prije vidjeli Onu koju su prepoznali kao Gospu. Njima su se pridružili Marija Pavlović i Jakov Čolo. Skupina Međugorskih vidjelaca bila je oblikovana. S Gospom su molili i razgovarali. Od toga dana imali su svakodnevna ukazanja, zajedno ili odvojeno. Milka Pavlović i Ivan Ivanković Gospu više nikad nisu vidjeli.

Brotnjo.info