U Međugorju održan humanitarni koncert za liječenje malog Petra Knezovića

Društvo vodiča za hodočasnike u župi Međugorje sinoć je u Žutoj dvorani organiziralo humanitarni koncert duhovne glazbe na kojemu su prikupljani dobrovoljni prilozi za liječenje malenog Petra Knezovića

Na koncertu su nastupili David Parks, Miki Musa, violinistica Melinda Dumitresku, zbor „Prijatelji" iz župe Krista Kralja Čitluk i bend koji nastupa na Mladifestu, a nastup ovog benda plesom je upotpunila djevojčica Julia.

Prije samog početka sinoćnjeg humanitarnog koncerta okupljenima se obratio fra Marinko Šakota, koji je otvarajući koncert kazao kako su i malene stvari, kao što su čaša hladne vode, mali novčić udovice ili npr. „Veronikin rubac", za Isusa bile jako važne, te nastavio: Nije važna količina nego srce. Ovdje večeras imamo mnogo ljudi s velikim srcem i nije važno koliko nego kako, zato Isus ovo cijeni. Hvala vam."

Nakon što se fra Marinko zahvalio organizatorima i izvođačima te blagoslovio sve okupljene uslijedio je nastup Davida Parksa iz Irske. Uz nekoliko solo pjesama Parks je sinoć uz Mikija Musu otpjevao i jednu od uspješnica sa prvog albuma zbora „Prijatelji", a nakon ovog dueta nastupila je violinistica Melinda Dumitresku.

Zbor „Prijatelji" pjesmom uveličava mise u župi Krista Kralja u Čitluku, a mladi pjevači i pjevačice iz zbora sinoć su iskoristili prigodu i publici se predstavili s nekoliko pjesama među kojima se našao i par gospel izvedbi koje zbor nije u prilici izvoditi na Misi.

Bend koji nastupa na Mladifestu u Međugorju svojim je nastupom zaključio sinoćnji humanitarni koncert duhovne glazbe. A sav sinoć prikupljeni novac bit će proslijeđen za liječenje maloga Petra Knezovića koji se trenutno nalazi na liječenju u Njemačkoj.

Citluk.ba

20.06.2013 u 17:37