Trideset tisuća hodočasnika svjedočilo je jučerašnjem Gospinu ukazanju

Gospa, poruka, Međugorje, Gospa, Ukazanje, Vidjelica Mirjana, Međugorje
Ukazanje je trajalo do 9.37sati, a dogodilo se, kako i svakog mjeseca, kod Plavog križa na Podbrdu u Bijakovićima u međugorskoj župi, Mirjanin susret i razgovor s Gospom trajao je pet minuta. Ovom događaju nazočilo je više od trideset tisuća hodočasnika. Među brojnim hodočasnicima najviše je biloTalijana i Hrvata.

Kako smo doznali u informativnom centru Mir, uz njih, u Međugorju se trenutačno nalaze i hodočasnici iz Austrije, Njemačke, Rumunjske,Mađarske, SAD, Kanade, Francuske, Španjolske, Slovačke, Irske, Ukrajine, Poljske, Čile,Argentine, Slovenije, Filipina, Singapoura, Japana... Za vrijeme ukazanja Gospa je vidjelici Mirjani dala ovu poruku:" Draga djeco, pozivam vas i dolazim medju vas jer vas trebam, trebam apostole cista srca. Molim se, a molite i vi, da vas Duh Sveti osposobi i vodi, da vas prosvijetli i ispuni ljubavlju i poniznoscu. Molite se da vas ispuni miloscu i milosrdjem, te cete me onda razumjeti, djeco moja, te cete onda razumjeti moju bol radi onih koji nisu upoznali ljubav Bozju.

Tada cete mi moci pomoci, biti cete moje svjetlo vase ljubavi Bozje, osvijetljavati ćete put onima kojima se darovane oci, ali ne zele vidjeti. Ja zelim da sva moja djeca vide Moga Sina. Ja zelim da sva moja djeca dozive Kraljevstvo Njegovo. Ponovo vas pozivam i molim, da molite za one koje je Moj Sin pozvao, svecenike. Hvala vam.Inače još sat vremena prije dolaska vidjelice Mirjane prostor oko Plavog križa bio je ispunjen odočasnicima. Do dolaska vidjelice Mirjane do mjesta gdje joj se ukazala Gospa mnogobrojni hodočasnici molili su krunicu i pjevali Gospine poruke.

Vecernji.ba