FOTO  Restaurant & Wine Bar Regina Međugorje: Održana promocija vrhunskih Vina TRS

Vina regina trs
...koji su htjeli nazočiti promociji vrhunskih Vina TRS.

Vinariju Trs iz Iloka, koja je nastala 2006. godine spajanjem obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava Marija Faletara i Zlatka Bošnjaka, gotovo je nemoguće pronaći na nekom reklamnom letku ili u novinama sa zakupljenim oglasom.

Marijo i Zlatko i doslovno u praksi primjenjuju poslovnu mudrost da je najbolja reklama ona koja se širi usmenom predajom. Hrabro! Jer, Vinarija Trs danas na položajima Dekan, Veliko brdo, Principovac, Vukovo, Rađevac i Radoš na padinama Fruške gore ima više od 40 hektara vinograda s kojih se godišnje u podrumu napravi 250.000 litara vina. No, Marijo i Zlatko ne brinu. Štoviše, postojeći podrum u Marijovoj obiteljskoj kući, koja je u neposrednom susjedstvu Domagoja Buhača, postao im je pretijesan za silne narudžbe koje ne prestaju stizati. Nedavno su, reagirajući na priču o podrumima prepunim neprodanih vina, lakonski odmahnuli rukama i glasno zapitali: "Zalihe! Što je to?"

Na svojim pakovinama Marijo i Zlatko ustrajavaju na povijesnim razglednicama Iloka. Podsjećajući na povijest jednog od najslavnijih hrvatskih vinogorja, Vinarija Trs se svojim vinima nameće i kao budućnost hrvatske vinske scene.

Sve nazočne na početku večeri pozdravio je jedan od suvlasnika Vinarije Trs Marijo Faletar.

Ljubazni domaćini iz prestižnog ugostiteljskog objekta Restaurant & Wine Bar Regina Međugorje organizirali su promociju i degustaciju Vina TRS u slijedovima:

-Franka Rose
Riblja pašteta od lososa
-Graševina vrhunsko vino
Rižoto od tikve
-Graševina Dekan
Pureći medaljoni u konjak umaku
-Sauvignon Blanc
Carpaccio od grdobine u podlozi od rikule
-Traminac
Kruške u vinu

Nazočne su zabavljali grupa Trio Veritas I Tamburaši Ringišpil.

Druženje i zabava su se nastavili uz pjesmu do kasnih noćnih sati, a kako je bilo večeras u Restaurant & Wine Bar Regina pogledajte u našoj galeriji.

Sve fotografije u GALERIJI

HERCEGOVINA.info