Poruka podrške iz Međugorja: Pravda za Darija Kordića

...predvođeno predsjednikom dr. Franjom Tuđmanom i ratnim ministrom obrane Gojkom Šuškom od 2006. godine služi nepravednu kaznu u Grazu u Austriji. Darija nisu zaboravili „obični" Hrvati Herceg Bosne iako je zaboravljen od Hrvatskih političkih vođa s jedne i druge strane granice. Tako je danas na facebook stranici podrške Dariju Kordiću osvanula fotografija s porukom podrške ispred crkve Sv. Jakova u Međugorju.

Iako mediji, koji nisu naklonjeni ni Hrvatima ni Hrvatskoj osuđuju podršku Dariju Kordiću i osobama koje ga posjećuju u zatvoru, među kojima je ugledni kardinal Vinko Puljić, to neće umanjiti ono što je Dario učinio za hrvatski narod u BiH. Iako je osuđen, on nije kriv za ono što mu je stavljeno na teret. Vjerujemo kako će doći vrijeme da se postupak na sudu obnovi, gdje će on dokazati svoju nevinost.

Zahvaljujući paraobavještajnim snagama u Hrvatskoj i međunarodnoj zajednici Kordić je svjesno žrtvovan. Nadamo se da će pravda doći na svoje, što prije to bolje i za Darija i za narod zbog kojega provodi dane u zatvoru. Dario taj narod nije nikad izdao, a trebamo se zapitati je li narod izdao njega?

Najviše žalosti i boli činjenica da su ove godine umrli otac i majka Darija Kordića. Prvo otac Pero 27. veljače, a potom majka Rozika 29. svibnja, a da im sin Dario nije mogao doći na sprovod. Toliko o pravdi u Europi, pravu, uljuđenom ponašanju i svemu onome što propagira "zapad". Sačuvaj nas Bože takve Europe!

Brotnjo.info