Međugorje: Održan 1. Management Forum u 2017.

Međugorje

Cilj foruma jest upoznati sudionike s ostvarenim rezultatima poslovanja u 2016., kao i ključnim odrednicama financijskog poslovanja za 2017.
Na početku se nazočnima obratio predsjednik Uprave Vilim Primorac koji je, između ostaloga, naglasio:

„Ovaj nam forum svima treba biti poticaj u snažnijem angažmanu, kako bi se fokusirali prema ostvarenju zacrtanih ciljeva u kontekstu naše održive stabilnosti, efikasnosti te daljnjih unaprjeđenja i iskoraka u tehničko-tehnološkom smislu, jednako kao i u prodajno-marketinškim aspektima, a sve s temeljnim ciljem daljnjeg podizanja kvalitete naših usluga i proizvoda.

Na koncu je sve povezano s ključnom zadaćom koja se odnosi na postizanje najviše razine korisničkog zadovoljstva. To treba biti zaokruženo stalnim zalaganjem sviju nas u funkciji jačanja tržišne pozicije i napretka, u dobu koje obilježava digitalna transformacija, brze promjene i sve zahtjevniji korisnici".
„U 2016. godini uspjeli smo ostvariti dobit od 7,6 milijuna KM, što je jako pohvalno. Dakle, konačni rezultat protekle godine je pozitivan i predstavlja snažan pomak na kojem možemo nastaviti s glavnim strateškim ciljevima kompanije i nastaviti taj pozitivan trend i u 2017., a rezultati prvih pet mjeseci ove godine, pokazuju pozitivan trend i nastavak uspješne poslovne politike", kazala je, između ostaloga, članica Uprave, izvršna direktorica za financije Gordana Bilić.

Član Uprave i izvršni direktor za nepokretnu mrežu Tomislav Ruk upoznao je nazočne s aktivnostima na jačanju prodajno-marketinških aktivnosti koje predstavljaju jedan od ključnih ciljeva u stabilizaciji i daljnjem odgovoru kompanije spram tržišnih potreba, odgovora na konkurenciju, ali također i alternativne oblike komuniciranja, te velike izazove s kojima se suočava telekomunikacijski sektor u očuvanju svojih prihodovnih kapaciteta.

Član Uprave i izvršni direktor za pokretnu mrežu dr. sc. Goran Kraljević govorio je o strateškim ciljevima za 2017. u tehničko-tehnološkom segmentu, naglasivši kako je HT ERONET u procesu cjelovite IT transformacije.
Sve zahtjevnije potrebe korisnika iziskuju stalan korak s novim trendovima u telekomunikacijskom sektoru, ne samo u ovim okvirima, već i mnogo šire. Segment tehničko-tehnološkog napretka i daljnji iskorak prema sveprisutnoj digitalnoj transformaciji, jedan je od ključnih ciljeva kompanije u ovoj godini.
Forum je nastavljen osvrtom o tijeku implementacije deset strateških projekata za 2017. godinu, a na kraju je priređeno predavanje uglednog profesora prof. dr. sc. Slavka Vidovića o temi digitalne transformacije.