Mancini u Međugorju molio za bolesnog oca

17.04.2012

U posljednje vrijeme je Roberto Mancini gotovo svaki posrtaj Manchester Cityja svaljivao na vlastita leđa riječima...

..."Trebao sam biti oprezniji, trebao sam znati bolje, trebao samo drukčije postupiti, trebao sam..."

Sad je jasno i zašto je za niz lošijih rezultata svog kluba okrivljavao sebe. Jer nije mogao cijelo vrijeme biti uz momčad! Naime, Goal.com je otkrio da je u jeku borbe za engleski naslov s Unitedom menadžer Cityja vodio privatnu borbu, bdijući uz krevet oca koji je teško bolestan u svakom dostupnom trenutku.

Klub mu je izašao u susret dopuštajući mu da redovito putuje u Italiju u posjet ocu Aldu čije se zdravlje naglo pogoršalo nakon što se oporavio od operacije srca 2010. godine. City mu je čak dao i privatni avion kojim je, između ostalog, putovao u Međugorje, kako bi molio za očevo zdravlje.

"U posljednjih nekoliko tjedana Mancini je stalno na relaciji Engleska - Italija, ali klub je pokazao veliko razumijevanje i dao punu potporu svom menadžeru", istaknuo je izvor iz kluba koji je i dodao:

"Roberto s jedne strane pokušava biti otac Balotelliju, a s druge želi biti pravi sin svome ocu. Sve to ga iscrpljuje, pa nije ni čudo da nije želio ulaziti u rat riječima sa Sir Alexom Fergusonom."

Goal.com dodaje da većina igrača Man. Cityja nije bila svjesna kroz kakvu dramu prolazi njihov šef.


loading...