Mancini u Međugorju molio za bolesnog oca

Mancini
..."Trebao sam biti oprezniji, trebao sam znati bolje, trebao samo drukčije postupiti, trebao sam..."

Sad je jasno i zašto je za niz lošijih rezultata svog kluba okrivljavao sebe. Jer nije mogao cijelo vrijeme biti uz momčad! Naime, Goal.com je otkrio da je u jeku borbe za engleski naslov s Unitedom menadžer Cityja vodio privatnu borbu, bdijući uz krevet oca koji je teško bolestan u svakom dostupnom trenutku.

Klub mu je izašao u susret dopuštajući mu da redovito putuje u Italiju u posjet ocu Aldu čije se zdravlje naglo pogoršalo nakon što se oporavio od operacije srca 2010. godine. City mu je čak dao i privatni avion kojim je, između ostalog, putovao u Međugorje, kako bi molio za očevo zdravlje.

"U posljednjih nekoliko tjedana Mancini je stalno na relaciji Engleska - Italija, ali klub je pokazao veliko razumijevanje i dao punu potporu svom menadžeru", istaknuo je izvor iz kluba koji je i dodao:

"Roberto s jedne strane pokušava biti otac Balotelliju, a s druge želi biti pravi sin svome ocu. Sve to ga iscrpljuje, pa nije ni čudo da nije želio ulaziti u rat riječima sa Sir Alexom Fergusonom."

Goal.com dodaje da većina igrača Man. Cityja nije bila svjesna kroz kakvu dramu prolazi njihov šef.