Majka Božja preko Ante poziva Papu u Međugorje

Međugorje, svetište, kraljica mira, katarina, Međugorje, ozdravljenje, Međugorje, Vatikan, Međugorje, Vatikan, Međugorje, Papa Franjo, Vatikan, Papa, Međugorje, poziv, korizma, akcija, Međugorje, Međugorje, josip, oko, spas
O njegovim stigmama i darom molitve na 18 jezika pročulo se i izvan granica naše zemlje, a Ante nas je obavijestio o još jednom daru, odnosno spoznaji koju je dobio od same Majke Božje.

Kaže kako ga je Gospa pozvala pred sam Božić, 20. prosinca, i rekla mu da se pripremi na veliki znak. Ni sam nije znao što bi to moglo biti. Nastavio je moliti svakodnevno, a onda je prije nekoliko dana u crkvi u koju ide primijetio neobičan sjaj na križu. I od tada to vidi svaki dan.

"Najprije vidim križ boje čistog srebra, a onda poslije, sasvim neprimjetno, ta boja se mijenja u boju zlata. Ali da vi samo vidite koji je to sjaj. Zlato ovo koje mi poznajemo je blijedo naspram ovoga koje se pojavljuje na križu. Nakon toga, križ postaje sve crveniji pa na kraju izgleda kao vatra. I to svaki dan vidim na svetoj misi. Osim mene, to vidi i moja žena. Za druge ne znam, ali Majka Božja mi je rekla: ‘Drago dijete, tko se god iskreno pomoli pred ovim križem, dobit će dar od Boga Oca, Sina i Duha Svetoga. Pa pretpostavljam da je mislila na to da će i ta osoba, ako se iskreno pomoli, vidjeti isto što vidimo moja žena i ja", priča ovaj 72-godišnjak, jedini stigmatik u BiH koji je stigme ili darove, kako ih on naziva, dobio u 2010. godini.

Prenosi Gospine poruke

Od tada pa do danas Antina jedina zadaća jest prenositi Gospine poruke, a posljednja je poziv na ispovijed te da se ne pričešćuje nitko tko prethodno nije ispovjedio svoje grijehe.

"Jako mi teško dođe kada primijetim mnoge koji svjesno primaju Isusovo tijelo, a s grijehom. Je li ta osoba svjesna da je to živo Tijelo Kristovo?", kaže Ante koji je osim sjaja na križu, također dobio taj dar da može vidjeti živog Isusa na križu i krunu kako je nosi.

"Da, to je istina. Nedavno, dok sam molio krunicu, došla mi neka muka. Ja se onako cijelo vrijeme pitao zbog čega me ta muka obuzela bez ikakvog objašnjenja. Dok nisam otišao u crkvu. Kad tamo, vidim ja Isusov lik i krunu kako je nosi. I Majka Božja mi je rekla da ću vidjeti sve muke koje je Krist trpio na križu. I viđam ja to. Jednostavno, križ se mijenja i pokazuje sve to. A ono što me je najviše dirnulo, a što mi je Majka davno obećala, jest kada sam vidio da se hostija pretvara u Tijelo Isusa Krista, a vino u krv.

Znači, kada dođe pričest, svojim očima vidim kako se hostija pretvara u Isusovo tijelo, Najprije je hostija bijela, a onda polako postaje žućkasta, pa ide na bež. To mi se događa od blagdana sv. Ante Pustinjaka. Evo i jučer sam vidio na križu dva puta čistu Isusovu sliku", tvrdi Ante Šuća.

Kritike Papi

Da bi potkrijepio dokazima sve ovo što govori da mu se događa, Ante je kupio diktafon s kazetama te je snimio svaki svoj susret s Majkom Božjom. Kaže da je dobio jasne upute od Gospe da kupi diktafon i da snimi molitve i razgovor, kao i Gospine poruke, a upute je dobio i kome će poslati te kazete. Tako su dvije otišle na adresu pape Franje u kojima ga Gospa poziva da dođe u Međugorje. Prema Antinim riječima, Papa je u kazeti dobio i kritiku jer dopušta da ga se zove Svetim Ocem, a tako se, tvrdi Ante, može zvati jedino Bog i nitko drugi. Sve ostalo je grijeh.

"Poslao sam i dvije kazete biskupu Vinku Puljiću te banjolučkom biskupu Franji Komarici te jednu Ratku Periću. U njima je uglavnom poruka da se mise smiju prikazivati samo za slavu Bogu, Ocu, Sinu i Duhu Svetomu. Svećenik se može moliti za pokojnike i duše u čistilištu, ali je veliki grijeh prikazivati mise za to, pogotovo uzimati novac za to. Isus je rekao: Badava ste dobili, badava i dajte", kaže Ante tvrdeći da je od svih njih dobio i odgovore, ali nam nije htio otkriti kakve pa ni to hoće li se Papa odazvati Gospinom pozivu.

"Znam da je ovo sve teško objasniti, a vama sigurno još teže shvatiti. To treba doživjeti", kaže nam Ante prenoseći poruku Gospe za sve ljude na ovom svijetu.

"Majka traži svetu pričest, ali samo nakon oproštenja grijeha. To je najvažnija poruka", poručuje Ante.

Dnevni list