Gospino ukazanje: „Samo iskrene oči mogu spoznati put kojim ću vas povesti“

Vidjelici Mirjani Dragićević-Soldo Gospa Kraljica mira ukazala se u petak, 2. prosinca 2011. Ukazanje je trajalo pet minuta, a bilo je kod Plavog križa na Podbrdu, pred više od tisuću hodočasnika.

Dala poruku

Među njima najviše je bilo Talijana i Hrvata. Gospa je tom prilikom dala vidjelici Mirjani ovu poruku: „Draga djeco! Kao majka sam s vama da bih vam svojom ljubavlju, molitvom i primjerom pomogla da postanete sjeme budućeg, sjeme koje će izrasti u čvrsto stablo i raširiti grane po cijelome svijetu. Da biste postali sjeme budućeg, sjeme ljubavi, molite Oca da vam oprosti dosadašnje propuste. Djeco moja, samo čisto srce neopterećeno grijehom može se otvoriti, a samo iskrene oči mogu vidjeti put kojim vas želim povesti. Kada to spoznate, spoznat ćete ljubav Božju - bit će vam darovana. Onda ćete je vi darivati drugima, kao sjeme ljubavi. Hvala vam." Vidjelica Mirjana Dragićević-Soldo rođena je 18. ožujka 1965. godine. Sa suprugom Markom i s dvoje svoje djece Veronikom i Marijom živi u Bijakovićima u župi Međugorje.

Mnoštvo vjernika

Inače, Mirjana je imala svakodnevna Gospina ukazanja do 25. prosinca 1982., kada joj je Gospa povjerila desetu tajnu i kazala da će tijekom cijelog života imati ukazanja na svoj rođendan 18. ožujka.

Uz to godišnje ukazanje, Mirjana ima mjesečna ukazanja, svakog drugog u mjesecu, na kojima s Gospom moli za nevjernike. Tako je bilo i ovog 2. prosinca. Na ukazanja svaki put iznova dolazi mnoštvo vjernika koji se prije ukazanja i poslije zajedno s Mirjanom mole svojoj zaštitnici Djevici Mariji. Govore joj svoje molitve, želje i probleme u nadi da će im pomoći.

Izvor: vecernji.ba