Zumba kids flash mob u Ljubuškom

zumba, Ljubuški

Najmlađi članovi Zumba kluba FEEL FREE by Jozefina, sa svojom instruktoricom Zdenkom Ramljak, zbog vremenskih neprilika odgodili su ovogodišnje obilježavanje tog dana sve do jučer kada su na jedinstven način svojom veselom plesnom koreografijom još jednom radosno iznenadili svoje sugrađane.

Zumba klub FEEL FREE by Jozefina osnovan je 2010.godine i od tada redovno obilježava taj dan te na taj način želi ukazati javnosti da je ples umjetnički oblik izražavanja koji u svojoj univerzalnosti nadilazi sve društvene razlike.
Koreografija osmišljena za ovu prigodu bila je svojevrsna čestitka gradu ovih veselih mališana, koju su uspješno izveli i organizirali uz podršku obližnjih caffe barova Sirius , Indy's, Bell Ami i Rafaello ispred kojih su nastupili i kojima ovom prigodom zahvaljuju.
Kako društvo često zaboravlja na odlike sretnog, dakle i zdravog, načina življenja, potrebno je vratiti se zdravim navikama: kretanju, opuštanju, igri, zabavi i druženju, a sve to zapravo i obilježavamo ovom prigodom, kao i svakim našim susretom-poručili su nam iz Zumba kluba FEEL FREE Ljubuški."