Policijski pretresi u Vašarovićima i Crvenom Grmu

...obiteljskih kuća, pratećih objekata, okućnica i motornih vozila koje koriste R. V. (42) iz Vašarovića i A. E. (20) iz Crvenog Grma. Ovi pretresi vršeni su zbog osnova sumnje da su R. V. i A. E. počinili kaznena djela Udruživanje radi počinjenja kaznenog djela iz čl. 340. KZ-a FBiH i Nedopuštena trgovina iz čl. 267. KZ-a FBiH.

Naime, istražitelji MUP-a ŽZH dulje od tri mjeseca surađuju s istražiteljima PU Dubrovačko-neretvanske (MUP RH) u cilju dokumentiranja kaznenih djela za koje se sumnjiče navedene osobe a jučerašnji pretresi rezultat su te suradnje. Prilikom pretrage obiteljske kuće, pratećih objekata, okućnice i motornih vozila koje koristi R. V. (42) pronađeni su i privremeno oduzeti: motorno vozilo marke VW Transporter, motorno vozilo marke VW Passat, računalo, više mobilnih telefonskih aparata, više sim kartica, više usb stikova, više registarskih pločica kao i drugi predmeti koji se dovode u vezu s izvršenjem navedenih kaznenih djela.

Prilikom pretrage obiteljske kuće, pratećih objekata, okućnice i motornih vozila koje koristi A. E. (20) pronađeni su i privremeno oduzeti dva okvira od sim kartica.

Daljnje istražne radnje su u tijeku.

mupzzh.ba