Boksački klub Ljubuški vrši upis novih članova u Olimpijskom boksu

upisi na boks

Boks je jedan od najpopularnijih sportova današnjice! Ne, nije to samo tučnjava, to je plemenita vještina, igra, ples nadmudrivanje protivnika slično kao u šahu.

Težak i zahtjevan, ali ujedno i jako zabavan. Boks kao zahtjevna vještina u kojem je jako važna motorika pokreta, sklad ruku i nogu što ga čini jedinstvenim i odličnim za sve naročito djecu u pravilnom razvoju. Zbog toga se koristi u svim ostalim spotovima i fitnesu kako bi se poboljšala koordinacija, motorika, agilnost te podigla izdržljivost.

Tijekom boksačkih treninga ćete maksimalno raditi na svakom pojedinačnom mišiću svog tijela i sigurno osjetiti umor.Upravo zbog toga, jako brzo dovedete tijelo u odličnu formu, podignete razinu energije tokom dana i daje odlične rezultate u mršavljenju.

Nalazimo se u gradskoj športskoj dvorani Ljubuški. Trener Miro Jerković školovan i uspješan bivši boksač, te više puta izabran najboljim trenerom boksa u BiH sa Željkom Vukšićem, sa puno uspjeha i dobrih rezultata vodi boksački klub Ljubuški već dugi niz godina.

Bilo da ste rekreativac koji se želi dovesti formu, brzo skinuti višak kilograma ili možda natjecati u olimpijskom amaterskom boksu BK Ljubuški je idealno mjesto za sve one koji žele društvo sa pozitivnom energijom i pokrenuti se, navući rukavice riješiti se svih briga i stresa!

UPISI ZA SVE UZRASTE!!
- PRVI KORACI BOKSA ZA NAJMLAĐE ( 7- 12 GODINA i 12 - 18 god GODINA )
- REKREACIJSKI BOKS ZA SVE UZRASTE I VETERANE ( svi veterane koji su nekad htjeli navući rukavice i okušati se u boksu)
- NATJECATELJSKI OLIMPIJSKI ILI PROFESIONALNI BOKS


Kontaktirajte nas na kontakt tel: 063 890 596 ili samo dođite na trening u ponedjeljak, srijedu ili petak u 18:30 sati u gradsku športsku dvoranu Ljubuški.