FOTO  Zlatko Dalić pred 50.000 navijača u Livnu: Ja sam jedan od vas, a vi ste moja snaga

zlatko dalić, Livno
...iz srca za osjećaj koji imam. osjećaj sreće i velikog ponosa. Hvala Vam na tome. Ja nisam zaboravio od kud sam krenuo i gdje sam počeo, prenosi grude-online.info.

Svoju karijeru sam počeo tu u Zgonima u Troglavu prije puno godina. Nakon 35 godina s vraćam kao drugi u svijetu. Hvala vam! Znam s koliko ste emocija i strepnje navijali za hrvatsku reprezentaciju.

Hvala vam svima koji ste navijali u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i svijetu. Mi nismo svjetski prvaci ali su dečki dali sve od sebe da su svojom igrom, hrabrošću osvojili vaša srca. Osvojili smo srca cijeloga svijeta igrom koju smo igrali. Ja sam jedan od vas, a vi ste moja snaga", kazao je Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić po dolasku u Livno.

"Molio bih da iz malog Livna ode najveća poruka mira, tolerancije, zajedništva, ljubavi jer mi ne šaljemo negativne poruke, samo pozitivne poruke ljubavi. Mi samo volimo svoje i sve drugo poštujemo. Mi smo ponosni ljudi. Neka bude dostojanstveno i ponosno!", kazao je 52-godišnji Dalić po dolasku na gradski stadion.