FOTO  Trening za predstavnike mreVUŽ-a Hercegbosanske Županije

HBŽ
Trening je trajao jedan dan i održavao se u prostorijama Srednje ekonomske škole u Livnu. Kao i svake godine, cilj seminara je bio da se podijele dosadašnja iskustva učenika koji su prethodnih godina sudjelovali na našim seminarima, nove učenike upoznati sa radom Mreže Vijeća učenika HBŽ-a, problemima u školama te rješavanje istih, osmišljanje i planiranje novih aktivnosti.

Na seminaru su prisustvovala po dva predstavnika iz svih osam škola s područja Hercegbosanske županije.


Naši predstavnici su brzo ali i marljivo radili. Cilj je bio do isplanirati sve detalje preostalih dviju aktivnosti:

-Zaigraj za mreVUŽ-
-Dobrovoljno darivanje znanja-

Svoje zadatke su uspješno odradili te su na samom kraju treninga odabrali prijelazno rukovodstvo od tri člana. Za predsjednika mreVUŽ-a je izglasan Dario Krivić, za prvog zamjenika Ivan Vrdoljak, a za drugu zamjenicu je izglasana Matea Barišić.

" Iako smo imali jednodnevni trening, potrudili smo se da stignemo detaljnije razraditi sve preostale aktivnosti za trenutnu školsku godinu. Ponosna sam na sve srednjoškolce HBŽ-a zbog uspješno odrađenih aktivnosti. Također smo izabrali i novo rukovodstvo mreže, te i njima u njihovom nadolazećem radu želim uspješnost i još produktivniji rad našeg vijeća, jer naravno uvijek može bolje."- izjavila je Mija Kaselj, predsjednica Mreže Vijeća učenika HBŽ-a, pod čijim se vodstvom održao trening.