Projekt stipendiranja livanjskih studenata slabijeg imovinskog stanja

stipendije, stipendiranja livanjskih studenata , Livanjska zajednica Frankfur
Na taj način ZKLS želi financijski pomoći naugroženijim studentima u obliku godišnje stipendije.

-Svjesni smo činjenice da zbog velikog broja članova naše udruge, na što smo izuzetno ponosni, nismo u stanju ovim projektom izaći u susret značajnijem broju naših studenata, ali i pomoć nekolicini bi značila mnogo. Stoga je naš cilj prikupiti što veća financijska sredstva i time olakšati studij financijski najugroženijim članovima, navode u zajedničkog priopćenja ZKLS.

Projekt stipendiranja uključuje prikupljanje sredstava, provedbu natječaja kao i posao obrade natječajom pristigle dokumentacije, te u finalnoj fazi i samu dodjelu stipendija, što većem broju korisnika.

-Kako bismo što uspješnije realizirali navedeni projekt, ovim putem molimo sve Vaše članove i sponzore za suradnju. Ovaj projekt nudi ogromnu korist i pomoć našim studentima, te je svaka vaša donacija korak bliže u ostvarenju projekta. Također, ZKLS će kontaktirati i druge udruge sa zamolbom za pomoć financiranja ovog projekta, kako bi što veći broj naših studenata dobio potrebnu pomoć u završavanju svog studija, navode iz ZKLS.

-Ukoliko se skupi određeni iznos, „Stipendije ZKLS-a" bi se iz Zagreba proširili i na ostale gradove u BIH i RH u kojima studira veći broj livanjskih studenata (Mostar, Split,...). Nadamo se da ćemo uspjeti u realizaciji ovog projekta, na korist svima nama, pogotovo našim studentima, i na čast svim Livnjacima, kaže se u prioppćenju kojeg potpisuje predsjednik ZKLS Stipe Mišković.

fenix-magazin.de