Poziv odgovornim na zapošljavanje branitelja

HVO postojavanje
Budući da je cilj osnivanja naše udruge, pored ostalog, pomoći zapošljavanje naših članova od kojih mnogi ne znaju kako preživjeti ovo surovo vrijeme, ne možemo a da ne reagiramo na ovo što se događa u našoj općini i županiji.

Stoga, poštovana gospodo koji se nalazite u Upravnim odborima javnih poduzeća da ubuduće vodite računa prilikom zapošljavanja i o "zaboravljenim braniteljima" koje ste ignorirali i preko čijih leđa ostvarujete visoka primanja, i to po više osnova. Znajte dobro da branitelji više neće šutjeti na sva vaša netransparentna zapošljavanja.

Ukoliko ubuduće primjetimo da se netko zapošljava samo zato što je podoban nekoj stranci, a da nije stručan, znati ćemo odgovoriti svim demokratskim sredstvima.

Posebno dajemo na znanje svim ravnateljima javnih poduzeća da ta poduzeća nisu njihovo vlasništvo, nego je to vlasništvo svih građana koji žive na ovim prostorima. Ta poduzeća su naše javno dobro i trebaju služiti za opće dobro svih ljudi, a ne za bogaćenje pojedinaca i njihovih sluga.

Predsjednik Udruge "Zaboravljeni branitelji", podružnica Livno Ivan Križan Kićo

livno-online.com