Neobična prosidba na Livanjskoj noći u Frankfurtu

livanjska noc, neobična prošnja

Neobična prosidba dogodila se u subotu navečer u Heusenstamu kod Frankfurta na 3. Livanjskoj noći koju je organizirala Livanjska zajednica Frankfurt.

Tijekom večeri voditelji programa su udovoljili želji posjetitlja Ivice Veršića kako bi čestitao rođendan svom kumu Juri Džaji, koji je rođendan proslavljao sa svojim društvom na Livanjskoj noći.

Malo neobičnu želju čestitke nečijeg rođendana voditelji su unaprijed obrazložili riječima kako je rođendanska želja povezana iznenađenjem koje slijedi. Piše Fenix Magazin.

Popevši se na pozornicu Veršić je čestitao kumu njegov rođendan te pozvao njegovu djevojku Sanju Lončar da mu također čestita. Uzevši mikrofon Sanja je najprije čestitala rođendan svom dečku i zahvalila mu što je, kako je ispričala, „sve ove godine njezine bolesti bio s njom i bodrio je u njezinoj borbi za život“.

Pozvala ga je potom na pozornicu i kad je Jure došao do nje, ona je kleknula ispred njega i zaprosila ga riječima: hoćeš li me oženiti? Neobična prosidba završena je Jurinim „da“ uz gromoglasan pljesak publike, poljupcima budućih ženika i njihovim prvim plesom.