Mladi glazbenik Toni Pavić novu ljubavnu pjesmu 'Ti' napisao je u samo tri minute

Mladi glazbenik Toni Pavić novu ljubavnu pjesmu 'Ti' napisao je u samo tri minute
Mladi pjevač i autor Toni Pavić objavio je svoj četvrti singl i spot pod nazivom "Ti". Toni je stihove, glazbu i aranžman za tu vedru i pozitivnu pop-rock ljubavnu pjesmu napisao u ljeto 2016., a producirao ju je Petar Makar.

"Ti" sam napisao za tri minute, u jednom dahu i spot je snimljen baš na mjestu gdje sam je zamislio. Pjesma je vesela, ritmična i pozitivna i može se zaplesati uz nju, pa se nadam da će je publika prihvatiti. Mislim da će donijeti malo vedrine u nadolazeće jesenske dane", otkrio je Toni, koji je inače student Fakulteta političkih znanosti.

Spot je sniman u centru grada Livna u produkciji studija Foto Marin, a scenarij i režiju potpisuje Marin Mamuza, s kojim Toni surađuje od početka samostalne karijere. Uz Tonija se kao glavna ženska uloga pojavljuje i mlada Marija Periša.

Tog talentiranog glazbenika šira javnost pobliže je upoznala nakon sjajnog nastupa na dočeku izbornika hrvatske nogometne reprezentacije Zlatka Dalića u Livnu.

Toni Pavić svoj je glazbeni put započeo kao pjevač, klavijaturist i autor u bendu Razlika, a samostalnu karijeru započinje krajem 2015., kada objavljuje svoj prvi singl "Noćas more miriše na tebe", za koju je napisao glazbu i tekst. U travnju ove godine objavio je treći singl "Srce se ne zna braniti", a u pripremi je i njegov album prvijenac, na kojem je autor gotovo svih pjesama.

I Tonijeva sestra Ines također se bavi glazbom, a nijedno od njih ni u jednom trenutku nije dopustilo da ih u ostvarenju životnih snova zaustavi sljepoća.

"Glazbeno tržište je ogromno. Danas svatko nešto svira i pjeva, a publike je malo i ona se tako samo razvodni uz sve ostale kanale. Utoliko mi je teže snalaziti se na suvremenoj glazbenoj sceni. No meni je najbitnije da ja guram svoju priču na iskren način. Samo na iskren i pravilan način možemo postići nešto dugoročno", otkrio nam je u telefonskom razgovoru simpatični Toni.

Ovim putem želimo još puno novih pjesama i spotova koji će nas još jednom podsjetiti da baš nikada ne odustajemo od svojih snova!

Dnevnik.hr