FOTO  Livno: Održan humanitarni koncert Srcem za srce za Žarka Kozomaru

Livno, Humanitarni koncert

... Srcem za srce za Žarka Kozomaru kome je potrebna ugradnja mehaničke pumpe za srce. Sama operacija bi se obavila u Zagrebu,  a za nju treba skupiti iznos od 850.000  kuna .

Na sinošnjom koncertu su nastupili kudovi iz Bosne i Hercegovine i Dalmacije i to: Napredak Knin, Sitni Tanac Šuica i mnogi drugi, plesna skupina LDF Livno i Paganini.

Poseban gost je bila Amna Aganović iz Sarajeva koja je zapjevala serdalinke. Publiku je na noge digao poznati Dalmatinski slavuj Džoni gitara koji je izveo par svojih hitova Stare kuće i Pauče.

Nastupio poznati etno glazbenik i guslar Jure Miloš koji uz gusle svira i diple, svirale,frulu i sve stare istrumete.

Posebna zahvala ide likovnim umjetnicima, akademskim slikarima i kiparima koji su donacijskoj aukciji darovali svoje slike i skulpture.

Svega ovoga nebi bilo da nije bilo idejnih pokretača akcije Jure Semren i crkvenih vjerodostojnika sa  fra Miroslavom Mitrovićem.

Posebna zahvala članovima Moto kluba vukovi iz Livna koji su od svoga džeparca kupili jednu sliku koja će sada krasiti njihove klupske prostorije.

Program je vodio Denis Šabić iz Sinja. Akcija se nastavja i dalje putem humanitarnog telefona pozivom na broj 092/890882. a time donirate 2 KM. Akcija traje do 28.02.2017 god. Idemo pomoći spasiti još jedan život.

Sve fotografije u GALERIJI

Tekst i foto by:Ivica Lozina