Kupres: 82 djece na Blidinje Hypo kupu

Mladi skijaši natjecali su se u disciplini slalom u šest kategorija: mlađi dječaci i djevojčice, stariji dječaci i djevojčice, te juniori i juniorke.

Sutra je na rasporedu Treće otvoreno prvenstvo u veleslalomu na kome će nastupiti 200 djece iz 20 klubova raspoređenih u 10 kategorija, a nakon utrke bit će proglašeni pobjednici oba natjecanja, priopćeno je iz Hypo Grupe.

"Blidinje Hypo KUP je natjecanje državnog ranga i otvorenog je tipa te smo imali prigodu ugostiti i naše kolege i dječake i djevojčice iz susjednih država. Izuzetno smo zadovoljni postignutim rezultatima i naš rad ima za cilj promociju zimskih sportova u Bosni i Hercegovini i svakako promociju potencijala naše zemlje. Vrijeme nas je malo iznevjerilo te se natjecanje ne održava u Parku prirode Blidinje no to niti malo nije pokvarilo današnje druženje. Dapače, Kupres sa svojim potencijalima i stazom, je odlično mjesto za ovakva zbivanja", izjavio je Srećko Miloš tajnik Skijaškog kluba "Blidinje-Čvrsnica" te zahvalio sponzorima i pokrovitelju Hypo Alpe-Adria-Bank d.d.

(Fena)