Kadrovske promjene u MUP-u HNŽ-a

Policijski dužnosnici, HNŽ, MUP HNŽ

Lasić je, nakon prvih odluka, tek poručio kako je za očekivati od njega nakon što je stupio na dužnost da uradi izmjene koje smatra da su najbolje za policiju. Jučer podijeljena rješenja, kao i ona koja su stupila na snagu u prošlom tjednu, tek su početak.

- Ovim razmještajem i raspoređivanjem policijskih službenika nastavlja se proces kadrovske i operativne konsolidacije i on teče sukcesivno i zahvatit će sve segmente i organizacijske jedinice Uprave policije, ističe se u priopćenju MUP-a HNŽ-a.
Omerika na čelu Prometne

Novo rješenje jučer je dodijeljeno Ivici Arapoviću koji se s radnog mjesta zapovjednika PP Čitluk premješta na radno mjesto zapovjednika Postaje za sigurnost prometa u Konjicu. Novim rasporedom dosadašnji zapovjednik Postaje za sigurnost prometa ili Prometne policije PU Mostar Suad Tojaga premješta se na radno mjesto načelnika Odjela za kriminalističko obavještajne poslove - Sektor kriminalističke policije.
Ismet Omerika se s radnog mjesta inspektora u Inspektoratu pri Sektoru policije premješta na radno mjesto zapovjednika Prometne policije PU Mostar.
Salko Čamo raspoređuje se iz PP Centar Mostar na radno mjesto rukovoditelja smjene u Operativnom centru PU Mostar.

Veledar ide u Čapljinu

Novo rješenje dodijeljeno je i Mirzi Rožajcu koji se s radnog mjesta načelnik Odjela za kriminalističko obavještajne poslove - Sektor kriminalističke policije vraća na radno mjesto zamjenika zapovjednika PP Konjic, gdje je raspoređen rješenjem od 2013. godine.

Adil Veledar koji je do sada obavljao dužnost načelnika Operativnog centra PU Mostar vraća se na radno mjesto zamjenika zapovjednika PP Čapljina, na koje je raspoređen rješenjem iz 2005. godine. Željko Jurić se s radnog mjesta zamjenika zapovjednika PP Konjic vraća se na radno mjesto zapovjednika Policijske ispostave Buturović Polje, na koje je raspoređen rješenjem od 2007. godine.

Dnevni list