Javni poziv za sudionike komasacije u općini Ravno

Ljubuški, Vrgorac, voda, Popovo polje, Dubrovnik, Ravno, sličnosti, Ravno, javni poziv, Ravno, Hercegovina
...na komasaciji zemljišta u ko: Čvaljina, Ravno i Veličani (utvrđivanje faktičkog stanja i uzimanje želja sudionika komasacije).

Oglas predstavlja javni poziv svim osobama koja imaju pravni interes da sudjeluju u postupku komasacije i radi zaštite svojih interesa ostvare uvid u podatke o nekretninama i iskažu svoje želje na komasacijskom području ko: Čvaljina, Ravno i Veličani, u Službi za katastar općine Ravno.

Postupak komasacije sprovodi Komisija za komasaciju, u prostorijama Službe za katastar općine Ravno, Trg Ruđera Boškovića bb, svakog radnog dana do 18. studenog 2016. godine, u vremenu od 8:00 do 14:00 sati.

Svi sudionici komasacije dužni su da se uredno odazovu na poziv osobno ili preko svog zakonskog zastupnika, da sa sobom ponesu osobnu kartu i ako imaju ugovore koje su sklapali sa "RO Popovo Polje" (Ugovor o zakupu, Ugovor o udruživanju, Ugovor o kupoprodaji ili Ugovor o darivanju) .
Ukoliko se umjesto upisanog nosioca prava odazove zakonski nasljednik, isti treba da priloži pravosnažno Rješenje o nasljeđivanju, odnosno rodni list ukoliko ostavinska rasprava nije završena.

Pozivaju se svi sudionici komasacije da aktivno sudjeluju u ovoj fazi komasacije.
Kontakt telefon: 036/891-472