Hercegovina za turiste sve atraktivnije zimsko odredište

Kupres, snijeg, Kupres, skijanje, zima, Božić, Hrvatska, skijaši, vlašić, Kupres, Babanovac , Hercegovina, snijeg, Kupres, skijanje, snijeg, vremenska prognoza, zima, snijeg, skijalište  , turizam
Svoje odmore ovih dana brojni će iskoristiti upravo na snijegu. Iako se uz Hercegovinu uglavnom veže ljetni turizam, ni zimskog ne nedostaje.

Rujište iznad Mostara, Kupres i Blidinje idealna su odredišta za odmor na snijegu. Moderno uređene skijaške staze, kvalitetna hrana te niske cjene u odnosu na druge zemlje ono su što turiste privlači i u ovo doba godine.

Kupres i Blidinje najčešće posjećuju turisti iz susjednih zemalja. Za turiste iz daljih krajeva skijališta u Hercegovačko-neretvanskoj županiji su najčešće usputna odredišta.

I dok jedni zimske mjesece provode u planinskim i snježnim krajevima BiH, drugi ih pak posjećuju kada je lijepo vrijeme. Brojni sportaši i sportski klubovi na zimske pripreme dolaze upravo u Hercegovinu.

Zimski potencijali Hercegovine nisu iskorišteni do kraja, ali u velikoj mjeri ovise i o vremenskim prilikama. Sudeći po najavama, ali i vremenu posljednjih dana, za zimski turizam u Hercegovini ovo bi mogla biti jedna od boljih godina.

Naša.tv