Hercegovina u strahu od pedofila: Odveo je moju kćer u garažu i pipkao je

roditelji, silovanje, silovanje, crna kronika, orgije, silovanje, pedofilija, silovanje, imam, napastvovanje, prodaja, seks, prostitucija, Osijek, zlostavljanje, Posušje, skandal, silovanje, Švedska, silovanje, prodana djevojčica, Švedska, pedofil, škola, kamere, prodaja žene, otmica, Srbija, napastvovanje, prijevoz, Sarajevo, silovanje, perverznjak, Čapljina, silovanje, strava i užas, Doboj, silovanje, Livno, pokušaj silovanja, jezero livno, učenik, profesorica, udarac, trudnoća, pjesma, tinejdžerica, bolest, djevojčica, most, rijeka, pokušaj samoubojstva, kazna, Ljubuški, Nasilje u obitelji, nasilje, pedofil, pedofilija, strah, silovanje, Željko Ražnatović-Arkan, svjedočanstvo, šokantno, šokantan prizor, prostitucija, djevojčica, silovanje, rat, Srebrenica, Brčko, silovanje, Prin Andrew, robinja, seks navike, silovanje, Zagreb, uhićenje, prostitucija, Bugojno, prostitutka, prevara, majka, muž, djevojka, nož, ubod, prostitucija, uhićenje, silovanje, Brčko, djevojčica, prostitucij
Prišao joj je i počeo je propitkivati: ‘Čija je ovo kuća, čije je ovo...', a onda ju je odvukao u garažu susjeda koji tada nije bio u kući. Tu ju je napastovao!
Ovo je dio šokantne ispovijesti oca malene 10-godišnje djevojčice s područja Zapadnohercegovačke županije, čiji identitet zbog osjetljivosti slučaja ne objavljujemo (podaci poznati redakciji). Otac čija je kćer, kako on tvrdi, žrtva pedofila kaže da je odlučio ispričati svoju priču iz razloga jer je nezadovoljan načinom na koji policija i Tužiteljstvo ZHŽ-a pristupaju ovom slučaju.
- Taj bludnik sada se nalazi na psihijatriji i uvjeren sam da se sve radi kako bi on bio proglašen neuračunljivim kako bi izbjegao procesuiranje, kaže ogorčeni otac.

Prebačen na psihijatriju

Slučaj koji se dogodio nedavno šokirao je stanovnike ZHŽ-a, a naš sugovornik kaže kako je odlučio "istjerati pravdu" da se nešto slično ne bi dogodilo nekome drugome.
- Odvukao je moju kćer u garažu i tu ju je dirao po guzi i naprijed, ona je molila da je pusti i on ju je na kraju pustio, ali natjerao ju je da se zakune da nikome neće ništa reći, ispričao nam je ogorčeni otac.

Kada mu je kćer ispričala što se dogodilo, u početku je bio skeptičan i nije povjerovao u njezinu priču, ali kada je vidio strah u očima svoga djeteta nakon što je ponovno vidjela tog čovjeka, povjerovao joj je i slučaj prijavio policiji.
- Nisam mogao vjerovati da takva budala može živjeti u susjedstvu. Kćerka nam ga je opisala, sutradan sin je dotrčao i vidio ga kako šeće blizu naše kuće i rekao da taj čovjek odgovara opisu. Ja sam tada otišao do prozora i skrio se iza zavjese. Kada je on prolazio, moja ga je kćerka vidjela. Odjednom se stisnula oko mene i rekla: ‘Tata on je', prepričao je dramu koju je proživio.

Tada je istrčao iz kuće i, kako kaže, zamalo ubio tog čovjeka.
- Kad ga tad nisam ubio, nikog u životu neću ubiti. Mene je žena odgovarala, ona me zaustavila, tada smo ga prijavili policiji, ali moram reći da sam nezadovoljan njihovim radom, govori naš sugovornik.
Objasnio je kako je dojma da policija sporo radi svoj posao. Kaže kako su mu govorili da je psihologinja na godišnjem odmoru te da mu je kćerka trebala dati videoizjavu pred psihologom. Čovjek kojeg naš sugovornik optužuje je, kako doznajemo, privođen u policiju te je obavljeno i prepoznavanje, ali je potom pušten te ga je njegova obitelj prebacila na psihijatriju u Mostar tvrdeći da je riječ o psihički bolesnoj osobi.

- U međuvremenu obitelj je tog čovjeka smjestila na psihijatriju u Mostaru i mislim da se sve radi kako bi se proglasio neuračunljivim čime bi izbjegao odgovornost, smatra otac djevojčice.

Isto uradio i u ratu

No, priča se tu ne završava. Naš sugovornik je sam krenuo istraživati detalje iz života čovjeka za kojeg tvrdi da je pedofil te je doznao da se sličan slučaj dogodio i ranije.
- On je istu stvar napravio i za vrijeme rata. Tri djevojčice su se igrale, on ih je odveo u kuću, skinuo se pred njima i ‘radio to što je radio'. I tada je ga je otac jedne od djevojčica umalo ubio. Kada se vratio s ratišta, upao mu je u kuću, napao ga, htio ga ubiti i tada ga je spasila žena kao i ovaj put. I taj čovjek je meni rekao da je on spreman svjedočiti na sudu, ali ne želi davati izjave za medije jer je od tada prošlo 20 godina. Kazao mi je da je tada on ispao crna ovca u selu, nitko mu nije vjerovao. Što je najprozirnije, ovaj pedofil je tada izveo isti potez - odveli su ga na psihijatriju pa se izvukao nekažnjeno. Čak je tužio tog čovjeka za napad, tvrdi naš sugovornik.
Policija i Tužiteljstvo ZHŽ-a jučer nisu željeli konkretno pričati o ovome slučaju. Glavna tužiteljica Vesna Ćavar rekla je kako je praksa da se u slučajevima kada su u pitanju djeca ili psihički bolesnici ne daju izjave za medije.
Na naše tvrdnje kako se otac djevojčice odlučio na medijsko reagiranje jer je nezadovoljan reakcijom pravosuđa, ona je rekla: "Mislim da nema razloga da itko bude nezadovoljan, niti je uopće pametno da pišete o tomu", dodavši kako Tužiteljstvo korektno odrađuje svoj posao.
- Ja vam doista ne mogu davati nikakve izjave jer ne vodim taj slučaj, ali da vam se javio i dežurni tužitelj, on bi vam isto rekao, jer se nikakve izjave ne mogu i ne smiju davati kada su žrtve djeca, pa taman da će svi mediji pisati kako Tužiteljstvo ništa ne radi, objasnila je Ćavar.

U ratu napao tri djevojčice

Prema riječima našeg sugovornika, ovo nije prvi put da osoba koju optužuje za pedofiliju napastuje nekoga. Slično se dogodilo u ratnim godinama kada je u garažu odveo tri djevojčice. Tada se skinuo i masturbirao pred njima. I tada se, kaže naš sugovornik, izvukao na neuračunljivost.

Dnevni list