Hercegovina slavi brončane rukometaše

...zahvale Slavku Goluži i njegovim izabranicima. - To je najmanje što možemo uraditi iz zahvalnosti prema hrvatskoj rukometnoj reprezentaciji - kazao je organizator ove akcije Ivan Glibo.

Na plakatima je Goluža nazvan i 'Ponosom Hercegovine', a najavio je i svoj skori dolazak u rodni kraj.

- Čim budem imao slobodno vrijeme otići ću kući, obići mamu, sestru i prijatelje, a poslije odmah put Međugorja i Hercegovine. Tu napunim baterije, odmorim se i zaboravim sve negativne stvari. Krv nije voda - kazao je izbornik, koji je uoči samog prvenstva u međugorskom svetištu, poput brojnih drugih sportaša i trenera potražio i pomoć s neba - piše 24sata.hr

- Prije odlaska na prvenstvo i uoči samih priprema bio sam u Međugorju. Obišao sam crkvu, pomolio se i rekao: 'Bože daj nam samo snage, hrabrosti i mudrosti da sve ovo izdržimo'. Unaprijed sam vidio što se sve sprema. Bez ikakvog razloga počelo se negativno o nama pričati, dizale su se nepotrebne tenzije. Nije se više vjerovalo tim igračima, a toliko toga su nam lijepoga dali i razveselili naše ljude. Igračima sam rekao da nije sramota izgubiti, ali je sramota ne dati sve od sebe. Uvijek treba ostaviti srce na terenu. Ima netko tko sve to gleda i vratit će kad tad. Zahvaljujem Svevišnjem što nam je dao toliko hrabrosti i mudrosti i vjere u sebe. Vjera nam je pomogla. Vjera nas je i dovela do svega ovoga - kazao je Goluža.