Uvijek vjerni Grude u akciji za Živka Mikulića prikupili 8700 maraka

Uvijek vjerni udruga, Grude, humanitarna utakmica
...utakmice i kada su prodavane rukotvorine kako bi se prikupila pomoć za Živka Mikulića iz Borajne, općina Grude, koji boluje od melanoma i koji će biti prvi pacijent u BiH za čije liječenje će se koristiti lijek "Keytruda".

U subotu je u Grudama organizirano više događaja na kojima je za Živka prikupljeno 8700 KM, a pretpostavlja se da će uz uplate tvrtki i pojedinaca na Živkov račun biti uplaćeno potrebnih 15 tisuća KM koliko košta liječenje. Prelijepu večer otvorile su djevojke svojim malonogometnim umijećem, a nakon njih dvoranu su na noge podigli glazbenici Zdenko Damjanović, Ivica Bago te Drim Tim Babe iz Ljubuškog.

Nakon toga igrao se glavni susret, utakmica između momčadi "Uvijek vjerni Grude" i "Sinovi Oluje - Knin". Ovi potonji su bolje otvorili meč i poveli, no ubrzo na scenu stupa Šimun Zorić koji je postigao spektakularan prvi, a ukupno 4 gola i prometnuo se u igrača utakmice. Slijedio ga je sjajni Josip Čale s dva pogotka. A da utakmica završi pobjedom Gruđana, pobrinuo se i Mario Galić Manćo sjajnim obranama. Završilo je 6:5, a početni udarac na utakmici izvele su kćeri Živka Mikulića kojima je naposlijetku predsjednik Udruge "Uvijek vjerni Grude" Tihomir Brnadić uručio prikupljeni novac.

- Hvala onima koji su kupili ulaznice i rukotvorine naših vrijednih kreativaca i humanitaraca. Hvala od srca na pomoći Živku i njegovoj obitelji i želimo da izdrže ovu bitku i krenu još odlučnije u borbu s bolešću. Bog vas blagoslovio, poručio je predsjednik Udruge Brnadić.

vecernji.ba