Sljedećeg tjedna manifestacija 'Božić u Grudama'

Grude, Božić, Humanitarna akcija

Tradicionalna manifestacije "Božić u Grudama", koju organizira Javna ustanova "Kulturni dom Antun Branko Šimić" Grude, započet će 17. prosinca u Parku hrvatskih velikana u Grudama.

Manifestacija će početi trodnevnom humanitarnom akcijom "Božić svima", a sav prihod od akcije ići će za potrebite u Općini Grude.

Svečano otvaranje manifestacije planirano je 20. prosinca u 16 sati, u sklopu kojeg će nastupiti grudske mažoretkinje, Glazbena škola Grude, grudski dječji vrtići te Vilenjaci i snjegović Olaf.

Dan kasnije, 21. prosinca, održat će se druženje sportskih klubova iz Gruda, zatim nastup Lane Šimić u pratnji profesorice Brigite Šilić te "Vrijeme vinya" - Glazba s gramofona, dok će druženje uz kuhano vino, adventske poslastice i božićne pjesme biti upriličeno u nedjelju 22. prosinca.

Božićni program grudskih osnovnih škola te likovna radionica profesorice Andrijane Mlinarević Cvetković održat će se u ponedjeljak, 23. prosinca, od 16 sati. Nakon toga, u večernjim satima planiran je nastup Ženske klape "Galluna" iz Imotskog, koncert grupe Sinergija te nastup Dua Martina i Gabi, najavili su organizatori.