HSS Grude poziva vijećnike da nakon više mjeseci odmora – krenu raditi!

HSS

...koji su izabrani na zadnjim lokalnim izborima da prestanu biti sebični i da ne gledaju samo interes sebe i stranke kojoj pripadaju, već interes naroda koji ih je birao!

Ponašanje klubova vijećnika u nekoliko posljednjih mjeseci, točnije od 30. ožujka kada su se posljednji put sastali, uistinu je zabrinjavajuće jer se iz njega može iščitati da Općinsko vijeće nije niti potrebno, jer nitko u Grudama ne pokazuje volju ni želju da vlada (vjerovatno zbog nedostatka novca).

Ponašanje kao da sve štima, kao da nema problema, pokazatelj je njihove nesposobnosti i nebrige, a to ujedno sugerira da se nisu trebali prihvatiti teškog zadatka ako ga nisu sposobni odraditi do kraja.

Možemo očekivati da će se naši dragi vijećnici ponovno probuditi par mjeseci prije sljedećih izbora pokušavajući ponovno prodati istu priču u kojoj Gruđanima obećavaju brda i doline.

Uvjereni smo da će naši sugrađani znati prepoznati tko im daje lažna obećanja, a tko je uistinu spreman djeliti sudbinu svih žitelja Općine Grude.
Ukoliko u slijedećih mjesec - dva nije moguće uspostaviti većinu u Općinskom vijeću, onda nama u O.O. HSS Grude ne preostaje ništa drugo nego tražiti prijevremene izbore, jer smo uvjereni da je predugo čekati listopad 2012. bez vlasti u Općinskom vijeću Grude.

Predsjednik OO HSS Grude
Boris Pešorda