Grude: Žena pronašla novčanik pun novca i dokumenata i vratila vlasniku, časniku Hrvatske vojske

Federacija BIH, plaće, Vjekoslav Bevanda, Novac, mirovine, plaće, krediti, banke, Politika, Novac, nogomet, firme, BIH, poduzetnička zona, fiskalizacija, hrana, Novac, Novac, plaća, mirovine, HVO, Armija BiH, struja, poskupljenje, Novac, Armija BiH, HVO, Novac, nagrada, Novac, SDA BIH, SDP BIH, Novac, kriza, siromaštvo, BIH, kladionica, višići, Vlada HNŽ, Srećko Boras, lutrija, kladionica, krediti, jamci, kamate, banke, crna kronika, Novac, štednja, proračun, HBŽ, plaća, Novac, invalid, prevara, Hrvatska, taksist, Novac, mirovina, Hrvatska, krađa, provala, Zagreb, mirovine, vojne mirovine, polaštene mirovine, Novac, siromašni, siromaštvo, prostitutka, ženidba, Novac, prevara, biro, nezaposlenost, HNŽ, mirovine, FBIH, Isplata mirovina, isplata, štednja, Novac, savjeti, Livno, krađa navika, misa, BIH, dugovi gađana, dugovi, banke, novčanik, navike, probanje, bogataši, uhljeb , hsls , Minimalac, BIH, sindikat, radnici, nasim lawrence, novčanik, taylor sloan, novčanik, Mostar, plaća, pr
Kako saznaje portal Grude.com, ni trenutka se nije dvoumila što treba učiniti. Uzela je novčanik i otišla u prostorije Radio Gruda.

Ubrzo se ustanovilo da sadržaj iz novčanika pripada Ivanu Jukiću časniku HV-a iz Runovića u gradu Imotskom.

Božana Iličić, poznata radijska voditeljica iz Gruda ispričala je za Grude.com, što se sve događalo. - Žena s djevojčicom došla je kod nas na Radio Grude i rekla da je pronašla novčanik kod Srednje škole u Grudama, prilikom šetnje sa svojom kćerkicom. Unutra su bili dokumenti, svi mogući, novci i kartice Ivana Jukića i među njima iskaznica njega kao časnika Hrvatske vojske. Ubrzo nakon što smo vijest provukli kroz eter, nazvao nas je i došao za sat vremena, govori nam voditeljica zahvaljujući kojoj je vijest došla do Runovića. Sam Jukić bio je pozitivno šokiran. - Nisam mogao vjerovati da još ima tako dobrih i poštenih ljudi. Žena je izvadila moju osobnu kad smo prelazili granicu i uzela je novčanik na sebe. Kad smo stali u Grudama kod jedne trgovine kod škole ona je izišla i novčanik je skliznuo s nje. Kasnije, vratili smo se u Runoviće, uredno prešli granice jer je osobnu izvadila prilikom prvog prelaska i odmah su susjedi rekli da me traže s Radio Gruda jer sam izgubio novčanik. Sve nam je bilo jasno, a susjedi i prijatelji u cijelom Imotskom srećom slušaju Radio Grude i sve je dobro ispalo, priča časnik Jukić, koji je odmah nazvao Gruđanku koja je pronašla novce i dokumente kako bi joj zahvalio, piše portal Grude.com, koji još saznaje da se skromna i poštena žena zove Ružica.

Poštenje i čist obraz uistinu nemaju cijenu što je ova Gruđanka pokazala i postala svima nama primjer u ovom korizmenom vremenu.

Grude.com