Djevojka iz Gruda ravnatelju i policiji javila da je u školi bomba

lažna dojava, bomba, Sovići, Tomislavgrad, bomba, Sarajevo, bomba, policija, napad, bomba, tivat, prekid veze, crna kronika, crna kronika, bh državljanin, ručna bomba, automobil, Austria, bomba, napad, švicarska, Mostar, bomba, ručna bomba, eksplozivne naprave, bomba, Mostar

O navedenom događaju izvješten je dežurni Županijski tužitelj. Po zaprimljenoj dojavi, od strane policijskih službenika Odsjeka Krim policije PU Grude provedena je istraga po navedenoj prijavi kojom prilikom je izvršen i protueksplozivni pregled navedenog objekta od strane policijskih službenika Sektora kriminalističke policije, prijavljeno kazneno djelo u potpunosti je rasvijetljeno a istragom je utvrđeno da se radi o lažnom prijavljivanju i utvrđen je identitet počinitelja, te će protiv istoga biti podneseno izvješće o počinjenom kaznenom djelu opisanom u članku 347. KZ FBiH (Lažno prijavljivanje).

Policija je uhitila 25-godišnju djevojku iz Sovića kod Gruda, i to zbog više lažnih dojava o podmetnutoj bombi u sovićkoj Osnovnoj školi fra Stipana Vrljića. Naime, nakon što je pozivala ravnatelja Antu Krstanovića, ujutro oko 5 sati obratila se anonimno i policiji, dva puta ponovivši: Puknut će u školi! Navodno je htjela 'opravdati' mlađeg člana obitelji koji se našao pred isključenjem iz ove škole.

jabuka.tv