FOTO  Foto natječaj #myHerzegovina

Natječaj, nagradni natječaj, foto, Hercegovina
Cilj kampanje je podizanje svijesti kako lokalnog stanovništva, tako i turista o ljepotama ovoga kraja. Fotografije koje prikazuju Hercegovinu u najljepšem svjetlu doprijet će do šire publike te će se na ovaj način pomoći brendiranju Hercegovine kao jedinstvenog turističkog odredišta i destinacije.
Svi koji na svom Facebook profilu javno objave fotografiju iz Hercegovine - prirodne ljepote, kulturno-povijesne znamenitosti, događanja ili običaje, te uz fotografiju stave #myHerzegovina sudjelovat će u natjecanju. Vlasnici tri fotografije koje budu imale najviše like-ova na Facebooku osvojit će atraktivne nagrade i imati priliku uživati u čarima Hercegovine kroz turističke pakete i aranžmane koje su pripremili članovi Turističkog klastera Hercegovina.
Natječaj je otvoren do 31.8.2016. godine, a više o pravilima natjecanja kao i o nagradama koje Vas očekuju možete pročitati na sljedećem linku: http://www.tk-hercegovina.ba/ba/foto-natjecaj
Foto natječaj #myHerzegovina organiziraju članovi Turističkog klastera Hercegovina uz potporu projekta MarketMakers koji podržava vlada Švicarske a provodi konzorcij Helvetas Swiss Intercooperation i Kolektiv d.o.o. (Posao.ba).