Uhićeni Mostarci koji su krali po Drinovcima

25.11.2011

PU Grude jučer je zaprimila prijavu o teškoj krađi. Jučer prijepodne zaprimljena je prijava da je nutvrđenoga dana, nepoznati počinitelj ili više njih, provalio u staru...

...obiteljsku kuću u mjestu Drinovci, na lokalitetu Peć Mlini, te da je iz iste otuđio bakreni kotao i crpku za vodu marke Tomos.

U 14 h zaprimljena je prijava da je nepoznati počinitelj ili više njih, u neutvrđeno vrijeme unatrag nekoliko mjeseci, provalio u staru obiteljsku kuću u mjestu Drinovci, zaseok Leventići, te da je iz iste otuđio dva bakrena kazana i nekoliko bakrenih cijevi.
Provedenim izvidima utvrđeno je postojanje osnova sumnje da je tešku krađu, počinjenu u Drinovcima, zaseok Leventići, počinio Damir Ravlić (34) iz Drinovačkog Brda, općina Grude.

Također, utvrđeno je postojanje osnova sumnje da je tešku krađu, izvršenu u Drinovcima, na lokalitetu Peć Mlini, počinio gore imenovani zajedno sa Josipom Karlovićem (22) i Samirom Semićem (23), oba iz Mostara, a isti su priznali izvršenje opisanih kaznenih djela.

MUP ZHŽ

loading...