U Bileći, naočigled supruga i dvoje djece, nesretnu ženu udario kamion

policija

Prema riječima Jovane Cvijetić, glasnogovornice PU Trebinje, u nesreći su sudjelovala četiri automobila.

- Policijskoj stanici Bileća jučer, 28. lipnja, oko 17 sati prijavljena je prometna nesreća koja se dogodila na graničnom prijelazu Deleuša u kojoj je jedna malodobna osoba zadobilo teške tjelesne povrede, dok je P. J. C. (49) smrtno stradala.

U prometnoj nesreći sudjelovali su jedno teretno vozilo marke Scania i tri putnička automobila VW Polo, Renault Megan i Golf II, izjavila je Cvijetić i dodala da će više o uzrocima prometne nesreće biti poznato nakon urađenih vještačenja nad predmetima i tragovima koji su izuzeti tijekom vršenja radnje očevida.

Prema neslužbenim informacijama, do nesreće je došlo u trenutku kada je turistkinja iz poljske izašla iz automobila da otvori prtljažnik, dok su suprug i dvoje djece ostali u automobilu, a jedan od kamiona koji su stajali u blizini se otisnuo i naletio na parkirani automobil i nesretnu ženu. Za to vrijeme, vozač kamiona nalazio se u prostorijama za kontrolu prelaska granice.

Podsjetimo, na teritoriju koji operativno pokriva Policijska uprava Trebinje za pet mjeseci 2018. godine evidentirane su tri prometne nesreće u kojima su život izgubile tri osobe.

Policijska uprava Trebinje apelira na sve sudionike u prometu da se pridržavaju prometnih propisa.