Tragedija kod Ljubuškog: Mario je bio uzoran i vrijedan dečko

policija

Kako se doznaje na licu mjesta, nesreća se dogodila oko 6 sati. Odmah nakon zaprimljene prijave na mjesto događaja su izišli pripadnici policije i ekipa hitne pomoći. Nažalost, nije bilo pomoći za 22-godišnjaka pa je liječnik mogao samo konstatirati smrt.

Očevid na mjestu nesreće obavili su pripadnici policije i dežurni županijski tužitelj Tužiteljstva Zapadnohercegovačke županije.

U Tužiteljstvu  je potvrđeno da se nesreća dogodila u 5.50 sati u mjestu Cerno i da je smrtno stradala osoba inicijala M. M., rođena u Republici Hrvatskoj, a stalno nastanjena u Ljubuškom.

"U prometnoj nesreći je sudjelovalo vozilo VW Sharan, registracijskih oznaka 302-T-177, kojim je upravljala osoba M. M. Iz još uvijek nepoznatog razloga, vozilo je sletjelo s ceste i zaustavilo se nekoliko metara dalje u šikari, a vozač je tom prilikom smrtno stradao", rečeno nam je u Tužiteljstvu.

Nakon završenog očevida, vozilo je prevezeno u krug policije gdje će se po nalogu tužitelja izvršiti vještačenje tehničke ispravnosti, a izdan je i nalog da se obavi obdukcija tijela smrtno stradale osobe kako bi se utvrdio točan uzrok smrti.

Na području ljubuške općine jučer je vladala velika tuga zbog izgubljenog mladog života. Mario Marić bio je vrijedan i uzoran mladić, a tog se jutra navodno vraćao s posla iz Međugorja.

Prema riječima susjeda, Mario je najvjerojatnije zaspao za upravljačem dok se vraćao s posla iz Međugorja.

"Bio je uzoran i vrijedan dečko koji je radio i studirao, mislim da je bio treća godina studija turizma. Nismo upoznati sa svim detaljima nesreće, jer je u ovakvim trenucima zbilja nezgodno bilo što ispitivati. Pretpostavljamo samo da je najvjerojatnije zaspao za upravljačem te sletio sa ceste. Vidjeli smo auto kada ga je policija odvozila na pauku, izgledalo je jezivo", kažu susjedi.

Prema informacijama do kojih je došao Dnevni list na mjestu nesreće, Mario se vozilom kretao prema Ljubuškom kada je iz za sada nepoznatog razloga vozilom izletio s ceste u desnu stranu i zaustavio se nekoliko metara dalje u šikari, udarivši u stijenu.

Pišu: Z. Volarević i A. Bradvica/Dnevni list