Tomislavgrad: U teškoj prometnoj nesreći poginuo Ante Bagarić

...iz Tomislavgrada, potvrdio je glasnogovornik MUP-a Hercegbosanske županije Ivica Vrdoljak.

Prema riječima Vrdoljaka ,jučer u 15,10 sati u mjestu Bukovica kod Tomislavgrada na magistralnom putu koji povezuje Tomislav Grad i Posušje dogodila se teška prometna nezgoda u kojoj su sudjelovali 54 - godišnji Ivan B,.iz Ljubuškog sa vozilom marke "Mercedes" reg. ozn. 614 M 866 i 27-godišnji Ante B. iz Tomislavgrada sa motornim vozilom marke "Fiat" reg. ozn. ST 431 NZ.

"Sudionici prometne nezgode prevezeni su u DZ Tomislav Grad, gdje je od strane dežurnog liječnika, konstatirano da je Ante Bagarić preminuo od težine povreda, a kod Ivana B. su konstatirane teže tjelesne ozljede, te je nakon ukazane liječničke pomoći , prevezen u KBC u Mostaru", kazao je Vrdoljak.

Očevid na mjestu događaja obavili su djelatnici PU Tomislav Grad i županijski tužitelj, nakon čega je tijelo preminulog, prevezeno u mrtvačnicu Doma zdravlja Tomislavgrad, gdje će biti obavljena obdukcija.

Istraga o detaljima ove nesreće još uvijek je u tijeku a prema informacijama s lica mjesta došlo je do frontalnog sudara dvaju automobila.

Fena