Tomislavgrad: Jedna osoba poginula u teškoj prometnoj nesreći

crna kronika, prometna, prometna nezgoda, teška prometna nesreća, teška prometna nesreća, stravična prometna nesreča, teža prometna nesreća

... većom materijalnom štetom, jednom smrtno stradalom  i dvije povrijeđene osobe.

Sudionici prometne nesreće su I. Š. rođen 1990. godine u Mostaru, koji je upravljao vozilom marke VW Golf koji je tom prilikom zadobio teže tjelesne povrede i I. N. rođen 1956. godine u mjestu Kovači, Tomislavgrad, koji je upravljao vozilom marke Audi i koji je s mjesta nesreće kolima hitne pomoći prevezen u Dom zdravlja Tomislavgrad, gdje je od strane dežurnog liječnika utvrđena smrt, piše Dnevni avaz.

Kao suvozač u vozilu Audi nalazila se J.N. rođena 1956. godine u Tomislavgradu, koja je nakon ukazane liječničke pomoći u DZ Tomislavgradu prevezene u Županijsku bolnicu u Livno, gdje su joj konstatirane lakše tjelesne povrede, informacija je MUP-a Hercegbosanske županije.

Očevid su obavili pripadnici PU Tomislavgrad i županijska tužiteljica, a dalji operativni rad je u tijeku. Nad smrtno stradalim će danas biti obavljena obdukcija. Ovo je,inače, ove godine prva prometna nesreća na području Hercegbosanske županije sa smrtno stradalom osobom. 

Foto: Ilustracija